Από το γραφείο μας ζητούνται οικόπεδα για αντιπαροχή σε μόνιμη βάση ιδιαίτερα στις περιοχές που γειτνιάζουν με κολέγια ή πανεπιστήμια. Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες σε περίπτωση που έχετε κάποιο οικόπεδο και σας ενδιαφέρει η αξιοποίησή του μέσω της αντιπαροχής. Αν είστε ιδιοκτήτης οικοπέδου, επιθυμείτε να μάθετε τι μπορεί να οικοδομηθεί στο οικόπεδό σας, τι θα κερδίζατε αν το αναλαμβάναμε εμείς ,ποια οφέλη θα είχατε από αυτή την συναλλαγή, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας, προκειμένου να σας λύσουμε οποιαδήποτε απορία που αφορά στις αντιπαροχές.Η αντιπαροχή είναι μία σύμβαση οικοδομήσεως, σύμφωνα με την οποία ο κατασκευαστής της οικοδομής δίνει ένα τμήμα της οικοδομής του αντιπαρεχόμενου οικοπέδου στον ιδιοκτήτη του, με αντάλλαγμα τη δυνατότητα κατασκευής και εκμετάλλευσης του υπολοίπου οικοπέδου από τον κατασκευαστή. Η αντιπαροχή οικοπέδου είναι η συνηθέστερη λύση για κάποιον που έχει ένα οικόπεδο, αλλά δεν έχει χρήματα για να οικοδομήσει.

Η αντιπαροχή οικοπέδων με διαμερίσματα είναι μέθοδος δόμησης που χρησιμοποιείται έντονα στον Κυπριακό χώρο. Η αντιπαροχή είναι από τους πιο συνήθεις τρόπους αξιοποίησης ενός οικοπέδου, που συμφέρει τόσο τον κατασκευαστή όσο και τον οικοπεδούχο. Η επιχείρησή μας έχει την τεχνογνωσία ώστε να παρέχει προσφορά για μια επιτυχημένη συναλλαγή με εχεμύθεια και σοβαρότητα.

Θέλετε να δώσετε το οικόπεδό σας αντιπαροχή, είστε αρκετοί συνιδιοκτήτες και δεν επιθυμούν ορισμένοι να το δώσουν αντιπαροχή;
Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας δώσουμε τη λύση.