Οι ανακαινίσεις σπιτιών ή επαγγελματικής στέγης είναι μία διαδικασία που συχνά προκαλεί άγχος ή αβεβαιότητα στους ιδιοκτήτες, επειδή δεν γνωρίζουν ποιές επεμβάσεις πρέπει να γίνουν, ώστε να καλύψουν αποτελεσματικότερα τις ανάγκες τους. Αν θέλετε να αποφύγετε το άγχος, η επιχείρησή μας προσφέρει ολοκληρωμένη υπηρεσία ολικής ανάληψης με το κλειδί στο χέρι.

Η ανακαινιση σπιτιου είναι μία διαδικασία η οποία εκτός ότι θα αλλάξει το περιβάλλον στο οποίο ζείτε, θα δημιουργήσει παράλληλα υπεραξία στην ακίνητη περιουσία σας. Πραγματοποιούμε ανακαινίσεις κατοικιών δημιουργώντας πιο άνετους – λειτουργικούς χώρους, γνωρίζοντας ποιες επεμβάσεις πρέπει να γίνουν από τεχνική άποψη.

Οι ανακαινισεις περιλαμβάνουν αποτύπωση των χώρων, μελέτη – σχεδιασμό, φωτορεαλιστική απεικόνιση, προϋπολογισμό με βάση τη μελέτη που έχει πραγματοποιηθεί, χρονικό προγραμματισμό εργασιών, κατασκευή με εξειδικευμένα συνεργεία.Στις ανακαινίσεις χρησιμοποιούμε έμπειρα συνεργεία, τα οποία καθοδηγούνται σε όλες τις φάσεις των εργασιών από πολιτικό μηχανικό, αρχιτέκτονα μηχανικό, ηλεκτρολόγο μηχανικό (ανάλογα με την περίπτωση). Αναλαμβάνουμε ανακαινίσεις γραφείων , ανακαινίσεις καταστημάτων, ανακαινίσεις σπιτιών.

Οι ανακαινίσεις γραφείων – ανακαινίσεις καταστημάτων υλοποιούνται σε σύντομο χρονικό διάστημα, χωρίς να επιβαρύνεται η ποιότητα ή το κόστος κατασκευής. Προσαρμόζουμε τις προτάσεις, για τις ανακαινίσεις γραφείων – ανακαινίσεις καταστημάτων στα οικονομικά δεδομένα των πελατών καλύπτοντας στο έπακρο τις απαιτήσεις τους.